Loudden – Stockholms Manhattan

En halvö full av olja (vilket i sig vittnar om rikedom), gubbar i blåställ (vilket för all del är ganska sexigt) och en himmelsk utsikt över vatten (vilket är väldigt åtråvärt) kan bli Stockholms Manhattan (när olja och gubbar är borttagna).
Vem kan tycka annat än att just där passar det att bygga på höjden i modern design? En ny pluttestadsdel specialritad med sensationell arkitektur, naturell natur och det evigt vackra, stockholmsskönhet i blickfånget, är ett läckert förslag i tiden., särskilt om man ser hur Loudden förfular stan i dag.

Kolla in M-vloggen.

Och sedan hoppas jag att trenden håller i sig. Bygg på höjden, längden och tvären I NYA OMRÅDEN och låt Stockholm INOM TULLARNA vara Stockholm som generationer kan vandra i genom natten, i regnet, i snökaoset. Bygg inte bort stockholmsstämningen! ”Sakta vi gå genom stan” m flera nostalgien som vi alla behöver ha kvar …  Monica Zetterlunds pipa ljuder skönt om vårt Stockholm som snart lyser grönt …