Hurra! Dosan + tre andra av mina ljudböcker ute nu

Det är så roligt. Jag är glad, stol och en smula vattnig i ögonen för mina första ljudböcker är ute nu på bokmarknaden, utgivna av Saga Egmont.

Om Dosan Helga Gregorius berättelse står det så här på omslaget:

Året är 1901 i Stockholm. Helga och Carl-Evert är förälskade i varandra, men Helga vågar inte ta steget mot det samvetsäktenskap som det skrivs om i tidningarna. När Helgas båda föräldrar dör tar Pastor Gregorius hand om henne, och hon blir snart hans fru. Helga blir besviken och olycklig då hennes nya make inte förmår att väcka hennes glöd. En annan man väcker lustar som hon inte trott vara möjliga. Samtidigt smider hennes förtrogne, Doktor Glas, andra planer …
En het, erotiskt berättelse om hjältinnan vi aldrig fick lära känna i en av 1900-talets mest älskade romaner.
Provlyssna: https://www.adlibris.com/se/ljudbok/dosan-helga-gregorius-berattelse-9788711822708

Om Marionett står det…Ett antal människor utan någon tydlig koppling mördas. Samtidigt härjar en mordbrännare. Polisintendent Maria Louisa Magnusson har precis kastat ut sin otrogna make, men hon tvingas ta emot hans hjälp i utredningen. Hon och hennes kollegor jobbar mot klockan i jakten på vad de inser är en seriemördare, och en natt hamnar Maria i skottlinjen.

Provlyssna: https://www.adlibris.com/se/ljudbok/marionett-9788711822739

 

 

Om Terrorns tecken står det … Sécurité du Terrorisme, SdT, grundas i Europa. Syftet är att bekämpa terrorism och de unga idealister som lyckas lura systemet i sin strävan att bli martyrer genom självmordsattentat. Oppositionsledaren Göran Hökberg, journalisten Lorraine Zeck och kriminalvårdaren Sven Borg kallas in när en ung terrorist fritas. Tillsammans tyder de terrorns tecken.
Provlyssna: https://www.adlibris.com/se/ljudbok/terrorns-tecken-9788711822722