Fyra tofflor av TOFFLAN

Vad underbart att få bra betyg!

Rosa toffla mini
en toffla
Rosa toffla mini
en toffla till
Rosa toffla mini
en tredje toffla
Rosa toffla mini
en fjärde toffla – alltså fyra tofflor av fem möjliga

Romanen SIGILLET Helga Gregorius berättelse har tagit ett par år att skriva. När slutpunkten sätts är det dags att korrläsa och ändra och stryka och … Ändå blir det KORRFEL! Bokbloggare Tofflan har påpekat det i recensionen och TOFFLAN har alldeles rätt. Det är fel med korrfel!.
TOFFLAN – the neverending story

Nåja.
Romanen kan ge en upplevelse. Händelserna utspelas 1905 vilket var en tid av oro i Sverige. Det var också beklämmande hur kvinnor sågs som andra klasserna medborgare som behövdes styras och bestämmas över. Finns det tankemönstret kvar i våra dagar? Var då, då?
Läs romanen och begrunda dåtid och nutid. Romanen finns att köpa på nätet och i Exiliums bokshop.