Falska medieuppgifter ger Alliansen uppförsbacke

fran_hogforsSom vi alla vet vid det här laget var Caremaskandalens kissblöjsvägningar vad Socialstyrelsen bestämt ska göras med gamlingars blöjor. En kissblöjas innehåll ska mätas, för att vårdhavaren ska vet hur mycket vätska den åldrige har fått i sig och därefter åtgärda vad som behövs.
Detta görs inom åldringsvården varje dag.
Pisa-rapporten målas av media upp som den enda sanna mätningen på svensk skola. Så är inte fallet. Regeringens skolreformer har gett ett gott resultat I OECD:s mätning Skills Outlook 2013 kom Sverige etta i problemlösning med dator och fyra i läsning och räkning.
I Boken Från Högfors till Maramö. Politik, reformer och värderingar i alliansens Sverige
 av Claes Arvidsson gås åtta års regerande igenom. Mats Johansson har läst den och tycker i sin blogg. Läs bloggen. Läs boken. Rösta på en regering som är duglig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.