Påskens bästa böcker

Det är dags att köpa de tre bästa påskekrimmen till påskäggen! Och en verkligen humoristisk och underhållande feel godd roman, Hångel krångel. Köp nu – de kommer i din brevlåda om fem arbetsdagar.

Två deckare i en får du i DUBBELDÖD med Citymord av Sigrid Anders.
Vanliga mammor ropar ’hej då’ och går och handlar. De kommer inte tillbaka. Detta sker tre gånger. Herman Hansson med polisutredare kommer sanningen ganska nära. I Citymord, en beställd deckare skriven av spökskrivaren Kim Petersén, speglas mördaren på ett otäckt vis med polisassistent Ljung i Dubbeldöd.

Marionett är en spännande polisroman vars handling kretsar i farlig närhet av polisintendent Maria Louisa Magnussons närpolisstation. Mördaren är en gemytlig person som skrattar och har det trevligt med sina offer – ett tag.

RIDÅ  – tre fall för privatdetektiv Eva S:t Clair. En förmögen familjs olyckor. Fatala teaterhemligheter. Den andra kvinnans naivitet. Håll till godo.

Hångel krångel kommer du att läsa med ett leende på läpparna. Det handlar om kärlek och drömmar. Också om ett snötyngt tak, en sierska i Hägersten, en grav i Bromma och Jasmine Elisabeth Lind – som inte kommer över drummeln Fred. Eller gör hon det?
Recension: lika underhållande som Bridget Jones dagbok. (DAST Magazine)

dubbeldod  16113_pod_cover  hangel o krangel 9027e9bc9b1d3aab07478da910d1ab2377f3d76f_thumb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.