The Shanes, The Panthers, Light Valley Shadows – kulturbärare utan bidrag

POP PARTY Kjell GenbergTillvand musik går aldrig ur. Rytmen sitter kvar i kroppen. Personer uppfödda med kastanjetter, klackstamp och tango får spring i benen när sådan musik spelas upp. Med pop och rock är det likadant, sitter som tuggummi, går inte att få bort. Dags för digg, bugg och plunta är det den 30 maj i Tallåsen som ligger i Hälsingland, en mycket nära landsdel.
Stora namn som The Shanes, The Panthers och Light Valley Shadows uppträder för dem som anser att sista natten med gänget är kommen. Alla andra diggare, som hoppas på en morgondag, kan emotse dagen efter med ett leende på läpparna och ont i öronen.
Kulturbidraget för konserten är noll. Som sig bör är det fansen som betalar för show, en svängom och kultur som de vill ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.