Svensk författare misstänkts vara utomjording

Pressmeddelande gällande  Främlingen från en annan värld

Författaren med (alltför) många böcker på samvetet: Somliga tror att han är är en farlig utomjording
Av Gister Ubregis (text) och Hatte Cnas (foto)

genberg_bokbordet_2013-sFörfattaren Kjell E. Genberg – med cirka 250 utgivna böcker på sitt samvete – har nu också skrivit en bok med science fiction-inslag kallad Främlingen från en annan värld. Detta har gett de som utpekar honom som icke mänsklig har fått vatten på sin kvarn.
”En jordisk människa har inga möjligheter att under en 71-årig livstid hitta på så många olika historier som Genberg gjort”, säger forskaren och astrologen Urban Boo. ”Jag har studerat hans födelsedata och satt dem i relation till planeternas placering i januari 1940, då det påstås att han föddes. Den enda slutsats jag har kunnat dra av mina studier är att Genberg är en utomjording, kvarlämnad från en flygande tefat i Hälsingland i början av krigsåren.”
Boo anser vidare att en person som under loppet av några decennier skrivit ett så stort antal böcker förutom otaliga noveller och artiklar inte har vanliga jordiska gener.
”Det finns tecken som tyder på att Genberg i själva verket är cirka sex tusen år gammal och infiltratör från yttre rymden”, säger han. ”Det är erfarenheterna från en så lång levnad som han nu håller på att skriva av sig.”främling
Genberg själv, som bor i villa i Bromma, menar att detta är trams.
”Jag känner till Urban Boo”, säger han. ”Den dårfinken kom hem till mig och avkrävde mig blodprov. Eftersom han sade sig vara forskare fick han lite, men när det visade sig att mitt blod var violett påstod han att jag inte hörde hemma här.”
Genberg ser riktigt upprörd ut.
”Det gör jag visst, det kan jag visa mantalsskrivningsbevis på!”
Mer än denna dementi vill inte författaren åstadkomma med motiveringen att han efter några års vila återkommit till det förlag som han vill ägna all sin arbetskraft åt.
”Vill ni veta något om mig är enda sättet att läsa det jag skrivit,” säger Genberg. ”Kommande böcker är i pocket, så dem har ni råd att skaffa.”( http://keg.se)
I samma ögonblick som tidningens utsända lämnade tomten flög ett par fladdermöss ner från skorstenen och angrep oss. Fast det bevisar förstås ingenting …
(bloggat med tillåtelse av reportrarna)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.