Ta time out, Gustav Fridolin!

händer En i Sverige folkvald man säger att han inte kan ta mig i hand för då tar jag hans kropp i besittning. Det är för intimt. Det är privat och, med handen på hjärtat säger han i teve, DET ÄR INTE VAD HAN VILL. HELLRE KASTAR HAN SIN KARRIÄR OCH FALSKA IDEAL OM FEMINISM OCH RESPEKT FÖR ALLA ÖVERBORD OCH VISAR STOLT SITT RÄTTA JAG.

Jag kan inte låt bli att fundera på hur en man som han fungerar i Sverige i dag.
Är hans syn på mig sådan att han ryser av vämjelse av min blotta (kanske i hans ögon blottade för jag bär varken slöja eller fotsida kläder) närhet, tycker han att det är onödigt att träffa en sådan som jag (kvinna) för vad jag säger är av ringa intresse. Tror/tänker/tycker han att jag inte har tvättat mig (hm … kallas det att vara oren, vilket bara kvinnor kunde vara i Sverige under medeltiden men det har gått över), eller är det som med främmande djur – han vill inte få på sig vad de har i pälsen.

Män i Sverige tar i hand. Män i Sverige skulle inte drömma om att, med handen på hjärtat, uttala sig om att det inte funkar att ta en kvinna i hand. ALLTIHOP är så osvenskt patriarkaliskt bedrövligt att hela skolsystemet måste göras om när killar som han i teve säger vad han säger utan att dö av skam. Fostran, uppfostran läran om normer och värderingar har inte gått fram!

Gustav Fridolin – du måste se till att värdegrunder, normer och respekt för individen sätts främst på schemat. Om man inte klarar ämnet respekt/jämlikhet i skolan måste man gå om och gå om och gå om …
Det är inte rimligt att någon person ska vistas på en arbetsplats, lyftas till en karriär, ges en framskjuten plats i samhället – som inte kan ta i hand. Bidrag till verksamheter där pojkar lärs upp och män får fortsätta, med handen på hjärtat, att förskjuta halva mänskligheten, måste stoppas. Om denna norm, mot all lag och rätt, lärs ut någonstans – måste detta någonstans stängas och nyckeln kastas bort!
Inte en dag till! Inte ett ögonblick!
Fakturor på återbetalningar av bidrag till sådana verksamheter måste skickas ut och återbetalningen drivas in!
Vi skattebetalare ska inte betala eller ha betalat en enda skattekrona för sådana verksamheter!
Men handen på hjärtat Gustav Fridolin – hur har du känt längs inne när du märkt att personer i din närhet inte respekterar kvinnor. ”Konstigt” har du sagt och tänkt och nöjt dig. Hur kan det komma sig? Längst inne … i ditt hjärta …?
Är du själv en mansgris, egentligen?
Vet du, det kan man tro. ”Konstigt för halva mänskligheten” – är det vad en svensk minister tänker, känner, accepterar
Ta en time out, Gustav, eller två, och känn på hur det känns att verkligen inte bli respekterad. När du vet det … har du växt upp till den overklighet kvinnor lever i. Gör då något åt konstigheterna.