Mogerts skandalösa misstro mot svensk domstol!

P1 morgon 2/6 2016 Roger Mogert tvivlar på svensk domstols objektivitet!
Mogert säger i P1 morgon att det är märkligt att kungen uttalar sig om Nobelhusets placering när det är Mogert som bestämmer om det. Han har inte fel i det, folkvald, dock ej folkkär, politiker som han är.
Men Mogert har inte märkt att de flesta stockholmare har en åsikt om Nobelhusets placering – gärna i Hagastaden eller i Kista inte i City och att hans beslut inte delas av väljare vilka kommer att visa det i nästa val genom att rösta på någon annan.
Vad som är skrämmande är Mogerts misstänkliggörande av domstolens kommande hantering av Nobelfrågan. Mogert hoppas att domstolen inte tar hänsyn, påverkas av, kungens och kungahusets åsikter.
Mogert, hallå, sluta skvätta misstrogenhet mot det svenska rättsväsendet! Tro inte heller att bara för att Stockholms kommunfullmäktige, med dig i spetsen, har fattat det historielösa beslutet med placeringen av Nobelhuset mitt i City KOMMER SVENSK DOMSTOL ATT LÅTA SIG PÅVERKAS AV DIN MAKTFULLKOMLIGHET i sitt kommande beslut. För det är väl det underliggande i ditt uttalande. Att DU (som folkvald pamp) självklart kommer att få rätt i domstolen.
DET är hybris, Mogert!
Förhoppningsvis kommer du att i kommande val upptäcka att fullmäktiges beslut inte var folkets och att du inte längre kommer att finnas med bland de folkvalda.