Många e-böcker är det

Jag är ordförande i en förening för novellskrivande författare och vi kallar oss Novellmästarna. Varje höst och vår ger vi ut en novellantologi. Saga Egmont har spårat upp oss och publicerar oss i rasande fart. Många av novellerna ges ut av Saga Egmont som en egen e-bok. Omslagen är fina. Priset jätteöverkomligt. Innehållet i e-böckerna är rys och mys och krim, romantik, passion och fantasy.


Novellmästarna

Några av e-böckerna skrivna av mig

När den gamle bedragaren Hans Peter blir inlagd på sjukhus går ryktet som en löpeld genom den undre världen. Snart börjar besöken strömma in och det dröjer inte länge förrän stämningen blir riktigt hotfull. Den gamle mannen ligger försvarslös i sin säng och inväntar döden, men det finns fortfarande någon som är mån om att hålla honom vid liv …

Marie ville inte tro att det var hennes Karim som slog henne. Det var faktiskt nästan så att hon inte kunde tro det. Han var som en annan person. Ond och elak, men sedan kom han tillbaka till henne igen. Hennes Karim. Som var så snäll och god. Med sina svaga nerver och trauman som plågade honom. Hon döljer sina smärtor för alla utom sin syster.

Kolla in fler genom att trycka på länken. Köp. Läs. Mys!