Hamna på nätet

I dag är jag försiktigare än tidigare med bilder på mig och ordvitsar som kan tolkas till sin motsats. Jag menar på nätet. Vad man trycker dit fastnar. Skicklig måste man vara om man ångrar sig och vill ta bort. Jag är inte skicklig på sådana saker. OM jag vill ändra någonting och tror att jag lyckats – har jag inte det. Det brukar bli värre …
Jag är författare. Det är fler än 3400 författare med i Sveriges författarförbund. Om alla vi skriver en bok om året blir det många böcker för dig som läsare att välja bland. Jag försöker att inte tänka på det. Inte räkna på det. Så stor konkurrens om just dig!
Egentligen vill jag hamna på nätet, i alla fall mina boktitlar. Dem trycker jag in på nätet ganska ofta. Som en påminnelse om att … ja, de går väldigt lätt att få tag i genom köp och lån. Gebortbok funkar de bra som. De går att lyssna på att läsa på iPaden.
Jag brukar säga att bland mina trettiotal berättelser finns det en story för vars och ens smak. Googla på nätet bara …
Naturligtvis vill jag att det ska finnas en rad Sigander på bokryggarna i bokhyllan i var mans och kvinnas hem. Det är min dröm.  (Tänk på det när du ska köpa bok.)

Men för att återkomma till nätet. Mina böcker finns att köpa där. Märkligt är att nätet har egen drive. Jag har ingen aning om var och hur mina böcker dyker upp. Att de dyker upp är bra. (Bilder och dumheter av privat natur som jag inte tänkt skulle spridas över världen är pinsamt när de dyker upp. Jag vill inte tänka på det.)
Överraskad blev jag emellertid av denna ”annons” eller ”sida” eller vad det kallas som gör reklam för min senaste kriminalare: MED ANNORLUNDA ÖGON. 
https://www.artofit.org/image-gallery/549650329534200441/n%C3%A4r-polisen-anl%C3%A4nder-till-l%C3%A4genheten-i-stockholm-m%C3%B6ts-de-av-en-d%C3%B6d-journalist-och-en-naken/