Min nystartade M-kulturgrupp växer

Den frodas, faktiskt. Det beror på att intresset för moderat kulturpolitik växer och det gör den för att den är lyckad. Vår moderata kulturministers trägna och fast hållna jämställdshetstankar har stor genomslagkraft. Inom musiken Inom filmen. I hela riket. Kvinnor kan, kvinnor kommer, kvinnor syns och märks – ÄNTLIGEN! Den så kallade portföljsmodellen  (med lokalt styrda medel av statliga pengar) har rotat sig i det allmänna medvetandet och har öppnat för fler kulturaktörer. Kulturgruppen inom norrmalmsmoderaterna är en grupp i tiden och det skulle förvåna mig mycket om moderat kulturpolitik inte får betydelse för en hel del kulturarbetares val i valet i september.
Tre frågor till Helena Sigander

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.