V förbjuder valfriheten i primärvården

… om V kommer till makten, liksom MP och i viss mån S.
Ändringar kommer det att bli. 1. Registreringar på vilka val du gjort för din och de dinas hälsas skull. 2. Kommendering till annan vårdinrättning där du sätts i kö.
För det kommer att bli kö när de privata vårdinrättningarna tvingas sluta. Det är de gamla socialisttagen som ingen medelålders och äldre har glömt och ingen yngre har hört talas om existerat i Sverige i modern tid.
DE UNGA SOM NU SKA RÖSTA PÅ S MP V HAR INTE EN SUSNING OM VAD SOM VÄNTARMourning
De unga välmående, friska, utbildade, och välutbildade tror att de rika ska klämmas åt. De är ju rika själva, numera. De har bostad, troligen pengar på banken, betald barnledighet i flera år, långa semestrar och jobb där de flesta har fått mer pengar i plånboken än svenskar någonsin haft och de har ärvt skattefritt en del saker som sommarstuga och båt och bil.
Glömt (och inte berättat om för de yngre) är påbuden, registreringen, misstänksamheten och införandet av personnumren (en idé från Östtyskland) under vår forna socialisttid som faktiskt inträffade för bara en generation sedan.
Ett socialistexempel är att anmälan till myndighet måste göras om man kostade på sig (privat) annan färg på kaklet i kök och i badrum än vitt! Färgat eller mönstrat kakel skulle beskattas och man själv hängas ut som avvikare och svikare! Och tystnaden slöt sig kring människor. Man avhöll sig från att gå på toa hos folk för man ville inte veta vilken färg de hade på kaklet. Om de var listade …
Den tiden är absolut inget att dra på mun åt, så gör inte det! Berätta om tvånget och mörkret och de maktgalna kotterierna som bildades på jobben och bland tjänstemän i stället.
V:s besked är klart och tydligt. Kommunism är på väg.  Privata vårdinrättningar ska stängas. MP hänger på!
Passa på, medan tid är, att göra en lista på var du brukar ta dina prover, fixa mammografin, underlivsundersökningar för män och kvinnor, röntga dig, kolla fötter och leder, kolla konstiga märken på kroppen och få dem borttagna direkt, kolla ditt barns syn och hörsel och blockeringar i luftvägarna …
Privata enheter, eller hur?
I dag är vårdköerna korta. Det går fort att få nya tider till läkare och specialister. V MP och S tar bort det. Rösta rätt! Rösta på Alliansen och helst på Moderaterna.

Bild: by Penywise, Free MorgueFile

1 svar

 1. Helena Sigander skriver:

  KOLLA SIFFROR HÄR

  Hela sektorn vård och omsorg består av 11 200 företag med 160 000 anställda över hela landet. Dessa tar hand om:
  – Ca 40 000 personer som har hemtjänst i enskild regi (motsvarar drygt 18 % av alla hemtjänstkunder),
  – 18 600 personer som bor i äldreboende i enskild regi (motsvarar 21 % av alla som bor på äldreboende),
  – De tar emot de drygt 20 miljoner besök görs hos privata vårdgivare som är finansierade av landstingen.

  Närmare 2000 skolor och förskolor i aktiebolagsform:
  – Sammanlagt handlar det om 1000 skolor över hela Sverige, med över 160 000 elever. I Stockholms län handlar det om nästan 60 000 elever. Siffrorna, inklusive regionala nedbrytningar finns här.
  – Närmare 900 förskolor i landet, med runt 44 000 barn tillsammans.

  Totalt är 250 000 sysselsatta inom välfärdssektorn:
  – Högst andel privat sysselsatta inom välfärdssektorn har Stockholms län med 38 procent.
  – Lägst är andelen i Kalmar län där 11 procent är sysselsatta i privata driftsformer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.