2015 års Stockholm Läser-bok offentliggörs 28 januari

Jag, säger jag malligt och stolt, skapade Stockholm Läser 2000. Under åtta år såg jag till att en bok om året blev stockholmarnas gemensamma läsning. Ett litterärt verk att samtala om och samlas kring. Läs allt om Stockholm Läser

Onsdag 28 januari kl 18 offentliggörs årets Stockholm läser-bok. P C Jersild, författare till förra årets bok Barnens ö är på plats för att lämna över stafettpinnen. Platsen är sedan övertagandet av Stockholm Läser på Stockholms stadsbibliotek i Rotundan.
Stockholm läser  Välkommen!
Stockholm läser genomförs för femte året i Författarcentrums och Stockholms stadsbiblioteks regi och är en lässatsning som fått stort genomslag, vilket bevisas av pocketförsälningssiffrorna och bibliotekens utlåningsstatistik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.