Sviktande sympatisörer – ett surt äpple för alla!

Svensk Tidskrift redovisar siffror hur folket tänker om vården av riket. Inte sedan 1997 har en regering får ett sådant nedslående omdöme om förtroende som nu. Än värre – siffrorna pekar på ”ett utbrett främlingsskap när oppositionsalternativet får minskat förtroende i ett läge när regeringen får rekordlågt betyg”.
Det räcker inte att säga att Alliansen med Moderaterna i spetsen ska vinna valet 2018 och kampanja för det då. Att övertyga en svikande väljargrupp måste börja i samma stund det blir uppenbart att om ett val skulle utlysas skulle inget block vinna på det. Varken regering eller Allians vill ha val i dag. SD skulle gå framåt, MP troligen bakåt. Hur skulle en hållbar regering kunna bildas?DSC_0009 by colossus äpple
Oppositionen måste bita i det sura äpplet. Mer politik på gator och torg! Fler möten med de sviktande. Klara förslag om integration, utökad handel, ordentliga bostäder och fungerande infrastruktur. Satsning på service på landsbygden. Absolut kamp mot kriminella gäng. Och det absolut viktigaste – nolltolerans mot mobbning (ras, kön, läggning, ålder, tro, klass).

Ta del av siffrorna i Svensk Tidskrift.

Äpplet: DSC_0009 by colossus MorgueFreeFilePhotos