Löfven – svenskt irrbloss i USA

Ibland gör man bäst i att motståndslöst låta sig ryckas med av häpnad …
Läs hela konversationen som utspelades under en lunch med de inbjudna nordiska statsministrarna i USA:s politiska hjärta&hjärna. Stefan Löfven, Sveriges ljus i församlingen satte den intellektuella nivån genom att frankt försäkra att han inte var berusad – än.

Först en aptitretare:
Remarks at a Working Luncheon in Honor of Nordic Leaders

PRIME MINISTER LOFVEN:
– We’re not drunk yet. (Laughter.) Thank you very much, Secretary Kennedy – Kerry, sorry – Secretary Kerry. Thank you very much for the invitation. Thank you, Mrs. Heinz Kerry. It’s a pleasure to see you. It will be also pleasure to continue the discussions since this morning over a fine lunch prepared by the Swedish chef, Marcus Samuelsson. I congratulate you to the excellent choice of chef.

Läs det fullständiga lunchpratet:
http://www.state.gov/secretary/remarks/2016/05/257193.htm

Värd: John Kerry Secretary of State
i Ben Franklin Room, Washington, DC

May 13, 2016 (ja, det märktes att det var på en fredag den trettonde)