Jonas Sjöstedts inflytande är hissnande

Regeringen Löfven styrs av V. Karl Marx lever! Som vi alla vet förespråkar den marxistiska ideologin ett kommunistiskt tiggarkattmedtext samhälle där resurserna fördelas rättvist bland folket. Sjöstedt vill uppenbarligen fördela företagares resurser intill en smärtgräns där företagarna begär bidrag. Löfven applåderar! Fördelningen är då mer än rättvis, den är statligt övervakad. De renläriga, de som tillhör rätt parti får företräden. Vi har varit där tidigare. Minnena av underdånighet, tystnaden på arbetsplatserna, börjar drivas fram i all sin förfärande räddhåga. För räddhåga är väl rätta ordet. Pampvälde, ett annat.
Löfven har inrättat ett jämställdsministerium. Ingen vet direktiven. Bara att människor blir anställda där. Eftersom likställdhet räknas i kronor och ören av vänstern – måste det handla om kronor och ören.

Detsamma händer i Stockholms Stadshus. Staden, dvs invånarna, ska tvingas till en  jämställd utjämning med avgifter och skatter som ska dra undan mattan för de flesta. Det betyder in till sista kronan. Höjningar av P-avgiften, bilavgiften, tomträttsavgälden, ska lära stockholmarna att dra åt svångremmen och be om bidrag. Ingen människa ska tro att den kan försörja sig! Staten ska fördela. Staden ska fördela. Socialen ska byggas ut och privata näringar strypas. Och folket ska vänta på sin tur!
Eller hur?

MAQT-bloggen

Min hemsida