Integration via nationalism

Sanningen är den att många av de nyanlända till Sverige aldrig kommer att helt förstå svenska, svenskarna och gilla vädret. De kommer att täras av den förfärligaste av sjukdomar, hemlängtan. Detta kommer att märka den första generationen nyanlända.

Ett VI måste erbjudas som lisa för själen. Det görs visserligen via föreningsliv, skola och arbete. Men det svenska måste också arbetas med på gator och torg, den 6 juni, kring juletid, midsommar, bröllop och födelsedagar. Visa svenskt med stolthet!

Firandet av 17 maj i Norge visar en synlig väg. Samtliga anställda på teve bär nationaldräkt liksom de som medverkar i pratprogram, baka kakor och i barnprogrammen. Fler än varannan norrman bär nationaldräkt på gatan. Fler än varannan nyanländ bär de norska färgerna på sina huvuddukar + nationaldräkt. Hundratals skolklasser bär sina skolbanér i processioner och hälsar på kung och drottning i Oslo eller högtidlighåller något annat i andra städer. De nyanlända ser, upplever och deltar i NATIONENS EVIGA VÄRDEN.
Så, bär nationaldräkt vid fler tillfällen än på 6 juni. Journalister på teve, bilder i tidningar, personal på serveringar och i processioner och vid firanden. Varenda ort i Sverige har dessutom något att fira förutom nationaldagen 6 juni. Visa på stoltheten över ett rikt land som varken haft krig eller farsoter på lång tid. Hissa flaggan! Införliva de nya i rikets värden.