Vad får svenska kvinnor för sina skattemiljarder?

Vad har kvinnorna fått för sina inbetalade skattemiljarder mer än stigmatisering och nyp i skinkan?

En trumpen kulturminister i teve, räcker inte. Moderaterna måste ta ledarskapet för en genomträngande omstrukturering mot kränkningar av individen samt för jämlikhet. Inte en skattekrona ska in i verksamheter där kvinnors status ifrågasätts.

Lagar om kvinnofrid måste gälla inom utbildningsväsendet, religiösa samfund, sport- och idrottsvärlden, fackförbund, näringsliv, forskning och hälsa samt i hemmen.

Den nuvarande feministiska regeringen förmår ingenting mot den etablerade manliga normen. Det är sorgligt tydligt. Vad hjälper det att kalla in institutionschefer till regeringskansliet när dessa är döva, korkade, icke betrodda av de anställda och enligt dem själva fullständigt ovetande.
Inte trodde jag att tvång på avsugning för att komma överens om arbetsfördelningen – kunde kännas så brutalt – säger de med en mun och blir trodda av Alice Bah Kuhnke.

Ett moderat vuxet grepp behövs så att tafsande, upptryck mot väggen, ligg för att få jobb och våldtäkter upphör. Integritetskränkningar ska aldrig ses som komplimanger. Sexuella ofredanden är kriminella. De ska polisanmälas. Gärningsmannen ska lagföras.

#metoo har fått kvinnor att ta bladet från munnen och sätta ned foten. Sanningen är att kvinnor inte längre accepterar Oidpuskomplex som förklaringsmodell på hur mäns rättigheter fungerar. (Först fara fram som busar, sedan få personliga assistenter och allas sympatier. Det är ju rena hjärntvätten!)

#metoo innebär ett paradigmskifte helt i moderat anda. Denna omstörtande förändring välkomnar vi och ska stödja tills Magnus Ladulås Edsöreslagar (1280), där lag om kvinnofrid finns, äntligen implementeras i Sverige. Svenska kvinnors skattepengar ska ge kvinnofrid!