Ingen jag känner anser att Sverige ska ansöka om medlemskap i Nato

Vägra Nato. Sverige är fredligt! Var har jag lagt min fegisluva?

Nja, ni som följer mig vet att jag av Sveriges Radio P1 i ett par program och i ETC Magasin gestaltats som en människa utan vänner. En träffsäker sanning erkänner jag gärna. Men jag har bekanta.

I en rundfrågning av tio av mina bekanta var det ingen som ville att en ansökan till Nato för Sveriges del skulle skickas in.
”Varför inte det då”, frågade jag. ”Hela den fria demokratiska världen vill vara natomedlemmar i alla fall enligt natoivrarna.”
(Fast det vet vi ju är en bluff! Enbart de med natoneuros vill tillhöra Nato och de är tyvärr offer för en växande natopandemin som det inte finns vaccin mot. )

Bekant 1.
NEJ till Nato för Sveriges del.

Det hade varit bra om Magdalena Andersson hade stått emot. Inte för att jag någonsin skulle ha röstat på en socialist. Men hon hade möjligheten att dämpa krigsneurosen hos natoivrarna. Tyvärr är hon inte av det rätta virket, hon vacklar synbarligen. Det ser ut som om jag måste rösta blankt för första gången i mitt liv söndag den 11 september 2022. Det är förfärligt. Som att spotta miljoner människor i ansiktet som gett liv och lemmar för rösträtten. 

Bekant 2.
NEJ till Nato för Sveriges del

Jag tänker inte tyst låta natoivrarna öppna Sverige för kärnvapen, kärnvapenbestyckade flygplan och ubåtar. I så fall kommer jag att demonstrera för att de vettiga i Sverige (ca 85%) ska stödja en kampanj för blankröstning i 2022:års val. Om en majoritet röstberättigande röstar blankt måste samtliga natoivrare försvinna ur riksdagen. Det är folkrätt, det!