1 maj sossepolitik i snöyra

I dag 1 maj redovisas sossepolitiken. Det blir höjda arbetsgivaravgifter för unga och återinförd, den bortagna, restaurangmomsen. Den socialistiska bidragslinjen ska införas, vilket innebär förtidspensioneringar. På sossetiden var det 147 personer om dagen  arbetarstaty N Bantorgetsom blev socialt utslagna genom den lösningen – i stället för, som nu, få hjälp och stöd och utbildning in i en nytt arbete vilket ger självkänsla, glädje och kraft att se en ny frihet.
De röda sossarna har ingen egen bostadspolitik. De hänger på alliansens/de blås satsningar på nybyggen av bostäder, förskolor, skolor och infrastruktur.
Sossarna säger JA till förbifart Stockholm (trots massivt motstånd från sina eventuella vapenbröder som tycker att frakter kan ske per cykel och kollektiva transportmedel).
Med sossarna i regeringen blir det återinförd skatt på fastigheter (ditt sommarhus, ditt torp, din kolonistuga, liksom på dina slott och gårdar) och dina barn och barnbarn får skatta för ett eventuellt arv du byggt upp och redan skattat för.
Du blir övervakad genom kontroller, tänk på kakeldeklarationen på sossetiden. Den personen som då hade en annan färg på kaklet än standardvitt, fick betala för det. Kommer du ihåg att du inte sa ett knyst om den saken, en kontroll av din egen toa! Var det av solidaritet du höll tyst … eller av någon annan orsak. Den tiden, den tysta tiden, kan komma tillbaka i ett nafs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.