Osexigt i morgonsoffan!

I en teveintervju för länge sedan svarade skådespelaren Jarl Kulle på frågan om vad han först tittade på, när han mötte en människa på gatan: ’Om det är en man eller en kvinna.’ Ganska troligt är att vi alla gör samma iakttagelse, utan att en ilska väcks inom oss.
Inte ens om vi ser en enkönad grupp människor vinka av en president.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17419353.ab
Men det finns män som blir ilskna om de ser framgångsrika kvinnor, intelligenta, kompetenta, tänkande, ansvarstagande och dessutom i maktposition i paritet med en amerikansk president, och inte står ut med det. I morgonens tevesoffa gjorde sig två män (mediakändisar) breda över att ministrar följde Obama till flyget. Ministrarna var svenska kvinnor.
Kan någon sponsra de sjukt ute och osexiga karlarna med enkel flygbiljett till ett land med en kultur där folk begriper sig på dem. 2014 i Sverige är varken deras tid eller plats.

2 svar

  1. Suni skriver:

    Nu låter du som de där svenska demokraterna. Skicka till annat land. På min tid fanns det något som kallades uppfostringsanstalt, Är de nedlagda, privatiserade eller återförstaliga?

  2. Helena skriver:

    Då ändrar jag till tur- och retur för att inte sammanblandas med fel folk. Kanske som liga som kommit till rätt ställe inte vill använda returbiljetten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.