M kampanjar mot socialism

Det är kväll. Regnet öser ned. Nordan viner över Stockholm. Ingen av oss muttrar. Ovädret har synts på himlen och den kvava hettan tidigare på dagen har ackumulerats i ett regnfall av typ dusch. Ingen av oss har en tanke på att riva ned ’de andras’ affischer. Ett sådant handlande är lågt, i klass med ligister och odemokratiska falanger.
Helena kampanjBra platser med de ’andras affischering’ är tagna. Vår bil cirkulerar i Stockholms centrum, vi ser vad blåsten tagit. En massa dåligt fästa affischer. De ligger på marken. Tråkigt för dem!
Vi kliver ur bilen i regnet. Det är iskallt. Med fingrarna kalla som istappar fäster vi M-affischerna. Sida vid sida. Budskapet upprepas och vi hoppas att det ger en tankeställare. Ingen socialism. Friheter i skolval. Friheter i åldringsvård. En förbifart Stockholm som ger snabb import- och exportmöjligheter för företag. 140 000 nya bostäder som ger stockholmsföretag möjlighet att anställa människor.
Vad Sverige behöver är skatteinkomster av människor som arbetar. Annars kan vi inte ta hand om sjuka, förtidspensionerade och flyktingar som ingenstans har att ta vägen.
Moderaterna svarar på frågor varje dag, Moderaterna är ett parti som tar ansvar och behöver din röst för ett fortsatt mänskligt Sverige. Gå till valstugan och ställ dina frågor. Vill du ha rött styre? Rösta med hjärtat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.