Bromma flygplats räcker väl inte?

Städer med tillväxt och siktet inställt på framtida expansion med arbete, bostäder, rekreation och kultur har flygplatser, linjebussterminaler och tågstationer och hamnar, i samtliga väderstreck och i närcity. by mensatic flygplats
Stockholm är en sådan stad.
Stockholm är Nordens London och Paris och Rio de Janeiro. Eller kunde bli …
Sverige är ett stort land. Att åka tåg tar sin tid även om det är bekvämt och trivsamt. Flyget är ett snabbt alternativ. Men man vill ju komma dit man tänkt sig och inte någon annan stans. Bevara flygplatserna. Bevara Bromma. Stoppa rödgrön nedrustning. De måste stoppas eftersom dialog verkar uteslutet.
Som sagt, om Bromma
” – Att det rödgröna styret i Stockholm fortsätter att ignorera tidigare löften till stockholmarna är en sak. Men att de så tydligt driver denna linje utan vilja till dialog och ansvarstagande för Stockholmsregionens och Sveriges samlade behov av fungerande kommunikationer är under all kritik, säger Kristoffer Tamsons, trafiklandstingsråd.”
Bild by mensatic Free MorgueFile

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.