Blunda för växande trafik är dumt

Pulserande trafik, bussar, tåg och flyg, bilar med människor som har planer som myndigheterna ska skita i, är såå fantastiskt. Fantasier sätts igång. Hur ska man få tyst trafik, hur få den att flyta, hur få den att expandera miljövänligt med växande behov?
Sverige kunde bli ett föregångsland med el-bilar, bilar med annat drivmedel, Stockholm kunde ha linbanor … och P-skyskrapor.
Om man inte blundar för möjligheterna som de rödgröna gör.
Tänk att överglänsa Norges oljeindustri med svensk tyst asfalt. Tyst hållbar asfalt behövs i hela världen. Och Sverige behöver innovationer, export och jobb.
Att titta på verkligheten formar bilden av framtiden och oändliga möjligheter att göra livet i storstaden bättre, enklare, mer praktiskt.
Bra att M håller mot bakåtsträvarna som blundar för växande trafik som behöver utbyggda trafiksystem.
Alla sorters transportmedel behövs för att stockholmsregionen ska kunna möta de framtida miljöutmaningarna, minska trängseln och få bättre och snabbare resor. Varje dag som projektet att bygga Förbifarten står stilla kostar det 4 miljoner kronor. Det är inte acceptabelt”, säger finanslandstingsrådet Torbjörn Rosdahl./20 november 2014/ BRAVO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.